Qatar Airways is "World's Leading Airline" bij de World Travel Awards

December 05, 2023

Vorige maand werd Qatar Airways erkend met meerdere onderscheidingen voor zijn onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid en reiservaring. Qatar Airways ontving de awards voor "World's Leading Airline", "World's Leading Airline - Business Class" en "World's Leading Airline Lounge - Business Class: Al Mourjan Business Lounge".

De "World's Leading Airline"-award erkent de toewijding van Qatar Airways aan passagierstevredenheid. De luchtvaartmaatschappij biedt consequent kwaliteit, comfort en service aan haar passagiers en zorgt voor een naadloze en plezierige reiservaring voor iedereen.

De "World's Leading Airline - Business Class"-award versterkt de status als de beste manier om te reizen, dankzij de ongeëvenaarde kwaliteitsservice en luxe. De veelgeprezen Qsuite heeft nog een titel gewonnen die zijn status als de meest onvergetelijke manier om te vliegen benadrukt.

De award voor "World's Leading Airline Lounge - Business Class: Al Mourjan Business Lounge" is een kroonprestatie voor Qatar Airways en Hamad International Airport. Deze duurzame lounge creëert een meeslepende ervaring in een serene sfeer; ideaal voor zakelijke, recreatieve en familie reizigers.

Qatar Airways Group Chief Executive Officer, Engr. Badr Mohammed Al-Meer, zei: "Qatar Airways zet zich in om de grenzen van uitmuntendheid te verleggen en is trots op de erkenning die we hebben ontvangen bij de World Travel Awards. Deze onderscheidingen versterken onze toewijding aan het leveren van niets minder dan uitzonderlijke diensten aan onze passagiers bij elk contactpunt."

Graham E. Cooke, oprichter van de World Travel Awards, vulde aan: "Qatar Airways blijft nieuwe hoogten bereiken, en ik ben verheugd dat zowel de industrie als het grote publiek deze ongeëvenaarde uitmuntendheid hebben erkend door het te stemmen tot 'World's Leading Airline 2023', 'World's Leading Airline - Business Class 2023' en 'World's Leading Airline Lounge - Business Class 2023'. De inzet van het hele team van Qatar Airways dient als een inspiratie voor ons allen."

De World Travel Awards brengen leiders, experts en belanghebbenden uit de industrie samen om opmerkelijke prestaties in de luchtvaart en reizen te vieren. De luchtvaartmaatschappij blijft zich inzetten voor het bieden van ongeëvenaarde service, het verder innoveren en duurzaamheid bevorderen, terwijl het haar positie als wereldleider in de industrie handhaaft.